Женска памучна маица

500,00 ден

Со кликање на копчето „Постави свој дизајн“ можете да си ја дизајнирате Вашата уникатна маица.

„Опцијата за дизајнирање, користете ја само за да имаме сликовита претстава каде сакате да биде печатена маицата. Поставената фотографија ќе ја користиме за печатење на маицата, поради тоа потребна ни е фотографија во висока резолуција.“

Постави свој дизајн
    *Внеси боја
    Состав и начин на оддржување
    • 100% памук
    • машинско перење на 40°С

    Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

Спореди
Шифра: 1496 Категории: ,

Споделете