fbpx
4 бели шолји
23.09.2019
Сите производи

Заштитна маска – Affinity 2100

150,00 ден

– Тенок и лесен материјал за удобно вклопување
– Антрополошки вертикален дизајн со низок профил
– Вклоплива форма за нос
– Вентил за испуштање
– Обликуван еластичен дизајн
– Внатрешна заптивка за лице за подобро вклопување
– Хигиенско пакување
– Универзална големина
– Високиот квалитет на филтрите обезбедува траење до 5 години
– Маска тестирана од доломит за употреба во околини со многу прашина

 

    Производот можете да си ги подигнете од нашите простории во Кисела Вода.
    Види локација

    • ден

    Забелешка/информација која би ни помогнала да го разбереме вашето барање за нарачката.

Категорија:
Мој профил