fbpx
Тефтери
02.09.2019
Бела шолја
03.09.2019
Сите производи

Визит карти

 • Хартијa: 300 гр.
  Печатење: дигитално

  • ден

  jpg, png, pdf, psd, eps, cdr, ai

  • (максимум 32 MB)
 • За поголеми количини Ве молиме да не контактирате.

  Испораката ќе Ви биде наплатена согласно ценовникот на фирмата за испорака на партки.
  Просечната цена за испорака до адреса е околу 100 денари.

  Производот можете да си ги подигнете од нашите простории во Кисела Вода.
  Види локација

  • ден

  Забелешка/информација која би ни помогнала да го разбереме вашето барање за нарачката.

  Во цената е вклучено и печатење на производот.

Категорија:
Мој профил