fbpx
Морска кавга (второ издание)
16.09.2019
До небото вишно
16.09.2019
Сите производи

Учам да пишувам

150,00 ден

Систематизиран материјал за усвојување на елементарните линии и развивање на графомоториката на децата. Содржини што го поттикнуваат интересот за самостојно пишување, развиваат љубов кон мајчиниот јазик, поттикнуваат емпатија и љубов кон природата и кон животните, ги поттикнуваат мисловните процеси анализа и синтеза.

    Производот можете да си ги подигнете од нашите простории во Кисела Вода.
    Види локација

Категорија:
Мој профил