fbpx
Сложувалка „А4“
20.08.2019
Микрофибер марамче
20.08.2019
Сите производи

Сложувалка „Срце“

250 ден

Големина: 19х17.5цм
Вкупно парчиња: 75

 • Ве молиме прикачете фотографија со добар квалитет.

  • (максимум 32 MB)
 • За поголеми количини Ве молиме да не контактирате.

  Испораката ќе Ви биде наплатена согласно ценовникот на фирмата за испорака на партки.
  Просечната цена за испорака до адреса е околу 100 денари.

  Производот можете да си ги подигнете од нашите простории во Кисела Вода.
  Види локација

  • ден

  Забелешка/информација која би ни помогнала да го разбереме вашето барање за нарачката.

  Во цената е вклучено и печатење на производот.

Категории: ,
Мој профил