fbpx
Бела шолја
03.09.2019
Магична шолја
03.09.2019
Сите производи

Шолја во боја

230 ден

 • Капацитет: 320 мл
  Материјал: керамика

  • ден
 • За поголеми количини Ве молиме да не контактирате.

  Испораката ќе Ви биде наплатена согласно ценовникот на фирмата за испорака на партки.
  Просечната цена за испорака до адреса е околу 100 денари.

  Производот можете да си ги подигнете од нашите простории во Кисела Вода.
  Види локација

  • ден

  Забелешка/информација која би ни помогнала да го разбереме вашето барање за нарачката.

  Во цената е вклучено и печатење на производот.

Категории: ,
Мој профил