Russell машки елек

1.650,00 ден

Со кликање на копчето „Постави свој дизајн“ можете да си го дизајнирате Вашиот уникатен елек.

„Опцијата за дизајнирање, користете ја само за да имаме сликовита претстава каде сакате да биде печатен елекот. Поставената фотографија ќе ја користиме за печатење на елекот, поради тоа потребна ни е фотографија во висока резолуција.“

Постави свој дизајн

  Производот ќе можете да го подигнете од Скопје, од нашите простории во Кисела Вода на ул. Есенинова Бр. 2в.

  Состав и начин на оддржување
  • 100% полиестер
  • 320 гр./м2
  • машинско перење на 40°С

  Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

Спореди
Шифра: 2250 Категории: ,

Споделете