fbpx
Перница
04.02.2020
Учим да пишем
02.04.2020
Сите производи

Перница и сложувалка

600 ден 480 ден

Перница
– Димензија: 40х40см
Сложувалка срце
– Големина: 19х17.5цм
– Вкупно парчиња: 75

Дизајнирај
 • За поголеми количини Ве молиме да не контактирате.

  Испораката ќе Ви биде наплатена согласно ценовникот на фирмата за испорака на партки.
  Просечната цена за испорака до адреса е околу 100 денари.

  Производот можете да си ги подигнете од нашите простории во Кисела Вода.
  Види локација

  • ден

  Забелешка/информација која би ни помогнала да го разбереме вашето барање за нарачката.

  Во цената е вклучено и печатење на производот.

Категорија:
Мој профил