fbpx
Бебе боди и бебе лигавче
20.09.2019
Магична шолја и подметнувач
23.09.2019
Сите производи

Пакет маркетинг материјали

– платнена еко торбичка (печатење во една боја, една страна)
– шолја 320мл (колор печатење) + кутија
– подметнувач за шолја (колор печатење)
– тефтер А6 (40 листа, 300гр. корица, спојување со спирала)
– пенкало (колор печатење)

 • Ве молиме прикачете фотографија со добар квалитет.

  • (максимум 20 MB)

  Производот можете да си ги подигнете од нашите простории во Кисела Вода.
  Види локација

  • ден

  Забелешка/информација која би ни помогнала да го разбереме вашето барање за нарачката.

Мој профил