Sale!

Маица + шолја гратис

750,00 ден 500,00 ден

Платете маица, добијте гратис шолја!

Искористете ја можноста за да имате Ваши уникатни маица и шолја и добијте 10% попуст за следната нарачка.

Со кликање на копчето „Постави свој дизајн“ можете да си ја дизајнирате Вашата уникатна маица и шолја.

„Опцијата за дизајнирање, користете ја само за да имаме сликовита претстава каде сакате да биде печатена маицата и шолјата. Поставената фотографија ќе ја користиме за печатење на маицата и шолјата, поради тоа потребна ни е фотографија во висока резолуција.“

Оваа акција важи само за нарачки на веб страницата.

Можност само за еднострано печатење на маица. | Достапна само бела боја на шолја.

Постави свој дизајн
 • *Боја на маица
  • ден
  *Модел на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Испорака

  Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

  • ден
Спореди
Шифра: 2360 Категорија:

Споделете