fbpx
Пакет маркетинг материјали
23.09.2019
4 бели шолји
23.09.2019
Сите производи

Магична шолја и подметнувач

470,00 ден 376,00 ден

Дизајнирај
 • + добивате купон за 10% попуст за вашата следна нарачка

  Шолја
  Капацитет: 320 мл
  Материјал: керамика
  Подметнувач за шолја
  Големина: 9.5х9.5цм

 • Ве молиме прикачете фотографија со добар квалитет.

  • (максимум 32 MB)

  Производот можете да си ги подигнете од нашите простории во Кисела Вода.
  Види локација

  • ден

  Забелешка/информација која би ни помогнала да го разбереме вашето барање за нарачката.

Категорија:
Мој профил