Honda

250,00 ден

    • На магичната чаша печатот се познава само кога ќе биде наполнета со топла течност.
    Материјал
    • керамика

    Производот ќе можете да го подигнете од Скопје, од нашите простории во Кисела Вода на ул. Есенинова Бр. 2в.

Спореди
Шифра: 1566 Категорија:

Споделете