Дизајнирај женска маица

500,00 ден

Ве молиме одберете боја на маица и поставете го Вашиот дизајн за да имаме сликовита претстава како Вие ја замислувате маичката.

„Доколку ни испратите само дизајн кој што сакате да се испечати, дизајнот ќе биде поставен на маицата од наша страна онаму каде што стандардно се поставува.“

 • Доколку Вашиот дизајн е слика, Ве молиме прикачете ја во висока резолуција, доколку е текст, Ве молиме во Word да ни го испратите текстот со точниот фонт и големина на фонтот.

  • (тежина на фајл до 20 MB)

  Производот ќе можете да го подигнете од Скопје, од нашите простории во Кисела Вода на ул. Есенинова Бр. 2в.

  Состав и начин на оддржување
  • 100% памук
  • машинско перење на 40°С

  Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

Спореди
Шифра: 1496 Категории: ,

Споделете