Дизајнирај чаша

250,00 ден

Ве молиме одберете боја на чаша и поставете го Вашиот дизајн за да имаме сликовита претстава како Вие ја замислувате чашата.

„Доколку ни испратите само дизајн кој што сакате да се испечати, дизајнот ќе биде поставен на чашаѕа од наша страна онаму каде што стандардно се поставува.“

  • Доколку Вашиот дизајн е слика, Ве молиме прикачете ја во висока резолуција, доколку е текст, Ве молиме во Word да ни го испратите текстот со точниот фонт и големина на фонтот.

    • (тежина на фајл до 20 MB)
    • На магичната чаша печатот се познава само кога ќе биде наполнета со топла течност.

    Производот ќе можете да го подигнете од Скопје, од нашите простории во Кисела Вода на ул. Есенинова Бр. 2в.

    Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

Спореди
Шифра: 1147 Категории: ,

Споделете