Бела шолја

250,00 ден

Со кликање на копчето „Постави свој дизајн“ можете да си ја дизајнирате Вашата уникатна шолја.

„Опцијата за дизајнирање, користете ја само за да имаме сликовита претстава каде сакате да биде печатена шолјата. Поставената фотографија ќе ја користиме за печатење на шолјата, поради тоа потребна ни е фотографија во висока резолуција.“

Задолжително мора да поставите дизајн за да можете производот да го додадете во кошничка.

Постави свој дизајн

    Производот ќе можете да го подигнете од Скопје, од нашите простории во Кисела Вода на ул. Есенинова Бр. 2в.

    • Материјал: керамика
    • Капацитет: 325мл
    • Можност за миење во машина

    Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

Спореди
Шифра: 1147 Категорија:

Споделете