fbpx
Канвас фотографија
20.09.2019
Бебе боди и бебе лигавче
20.09.2019
Сите производи

Бела шолја и сложувалка

450 ден 360 ден

Дизајнирај
 • + добивате купон за 10% попуст за вашата следна нарачка

  Шолја
  Капацитет: 320 мл
  Материјал: керамика
  Сложувалка А4
  Големина: 21х29.7цм
  Вкупно парчиња: 120

  Сложувалка Срце
  Големина: 19х17.5цм
  Вкупно парчиња: 75
  Сложувалка А5
  Големина: 21х14.8цм
  Вкупно парчиња: 80

 • Ве молиме прикачете фотографија со добар квалитет.

  • (максимум 32 MB)
 • За поголеми количини Ве молиме да не контактирате.

  Испораката ќе Ви биде наплатена согласно ценовникот на фирмата за испорака на партки.
  Просечната цена за испорака до адреса е околу 100 денари.

  Производот можете да си ги подигнете од нашите простории во Кисела Вода.
  Види локација

  • ден

  Забелешка/информација која би ни помогнала да го разбереме вашето барање за нарачката.

  Во цената е вклучено и печатење на производот.

Категорија:
Мој профил