Sale!

3 маици + маица и шолја гратис

2.250,00 ден 1.200,00 ден

Платете 3 маици, добијте гратис маица и шолја!

Искористете ја можноста за да имате Ваши уникатни маици и шолја и добијте 35% попуст за следната нарачка.

Со кликање на копчето „Постави свој дизајн“ можете да си ги дизајнирате Вашите уникатни маици и шолја.

„Опцијата за дизајнирање, користете ја за да имаме сликовита претстава каде сакате да бидат печатени маиците и шолјата. Поставената фотографија ќе ја користиме за печатење на маицата, поради тоа потребна ни е фотографија во висока резолуција.“

Оваа акција важи само за нарачки на веб страницата.

Можност само за еднострано печатење на маиците. | Достапна само бела боја на шолја.

Постави свој дизајн
 • *Боја
  • ден
  *Модел на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Боја
  • ден
  *Модел на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Боја
  • ден
  *Модел на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Боја
  • ден
  *Модел на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Испорака
  Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

  Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

  • ден
Спореди
Шифра: 2372 Категорија:

Споделете