Sale!

3 Магични шолји + 1 магична и 1 бела шолја гратис

1.850,00 ден 800,00 ден

Платете 3 магични шолји, добијте гратис магична и бела шолја!

Искористете ја можноста за да имате Ваши уникатни шолји и добијте 20% попуст за следната нарачка.

Со кликање на копчето „Постави свој дизајн“ можете да си ги дизајнирате Вашите уникатни шолји.

„Опцијата за дизајнирање, користете ја само за да имаме сликовита претстава каде сакате да бидат печатени шолјите. Поставената фотографија ќе ја користиме за печатење на шолјите, поради тоа потребна ни е фотографија во висока резолуција.“

Оваа акција важи само за нарачки на веб страницата.

Постави свој дизајн
  • *Испорака

    Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

    • ден
Спореди
Шифра: 2387 Категорија:

Споделете