Sale!

2 шолји + шолја гратис

750,00 ден 500,00 ден

Платете 2 шолји, добијте гратис шолја!

Искористете ја можноста за да имате Ваши уникатни шолји и добијте 5% попуст за следната нарачка.

Со кликање на копчето „Постави свој дизајн“ можете да си ги дизајнирате Вашите уникатни шолји.

„Опцијата за дизајнирање, користете ја само за да имаме сликовита претстава каде сакате да биде печатена шолјата. Поставената фотографија ќе ја користиме за печатење на шолјата, поради тоа потребна ни е фотографија во висока резолуција.“

Оваа акција важи само за нарачки на веб страницата.

Достапна само бела боја на шолја.

Постави свој дизајн
  • *Испорака

    Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

    • ден
Спореди
Шифра: 2374 Категорија:

Споделете