Sale!

2 маици + маица гратис

1.500,00 ден 900,00 ден

Платете 2 маици, добијте гратис маица!

Искористете ја можноста за да имате Ваши уникатни маици и добијте 20% попуст за следната нарачка.

Со кликање на копчето „Постави свој дизајн“ можете да си ги дизајнирате Вашите уникатни маици.

„Опцијата за дизајнирање, користете ја за да имаме сликовита претстава каде сакате да бидат печатени маиците. Поставената фотографија ќе ја користиме за печатење на маиците, поради тоа потребна ни е фотографија во висока резолуција.“

Оваа акција важи само за нарачки на веб страницата.

Можност само за еднострано печатење.

Постави свој дизајн
 • *Боја
  • ден
  *Модел на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Боја
  • ден
  *Модел на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Боја
  • ден
  *Модел на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Големина на маица
  • ден
  *Испорака

  Доколку имате забелешки или дополнителни информации кои ќе бидат корисни за нас, Ве молиме наведете ги овде.

  • ден
Спореди
Шифра: 2366 Категорија:

Споделете