Политика на приватност

Почитувани корисници, доколку се регистрирате и ги внесете Вашите податоци преку формата за регистрација, истите исклучиво ќе се користат за достава на производот и реализација на плаќањето. Податоците се чуваат согласно одредбите од законот за заштита на личните податоци и не се одстапуваат или изнајмуваат на трети лица.

Во секое време можете да извршите ажурирање на податоците.

Лица под 18 години не смеат да даваат лични податоци без одобрение на родител или старател.

Се грижиме за нашите потрошувачи и затоа ги превземаме сите заштитни мерки за заштита на личните податоци со цел да се избегне ризикот од неовластен пристап и злоупотреба на истите.

Можете да најдете реклами или други содржини на страната кои водат кон други веб страни на нашите партнери, фирми кој што се рекламираат кај нас или наши спонзори, и останати.

Со користење на оваа веб страница, корисникот се согласува со одредбите од политиката за приватност на личните податоци. Доколку не се согласувате, Ве молиме да не ја користите веб страницата.