fbpx

Димензии за маици

Машки памучни маици – Fruit of The Loom

На фотографијата подоле се прикажани димензиите за големините на машките памучни маици од програмата на Fruit of The Loom во центиметри.
Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

MaskiMaiciFTL

Женски памучни маици – Fruit of The Loom

На фотографијата подоле се прикажани димензиите за големините на женските памучни маици од програмата на Fruit of The Loom во центиметри.
Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

ZenskiMaiciFTL

Детски памучни маици – Fruit of The Loom

На фотографијата подоле се прикажани димензиите за големините на детските памучни маици од програмата на Fruit of The Loom во центиметри.
Напомена: може да има минимално отстапување од димензиите +-0.5%.

DetskiMaiciFTL
Мој профил