Контактирај нè

Контакт детали

Почитувани, можете да не контактирате преку контакт формата или преку информациите подоле.

Адреса:

Ул. Есенинова Бр. 2в, Кисела Вода, Скопје

Е-маил:

contact@crafts.mk

Контакт телефони:

Моб: +389 75/300-838
Фиксен: +389 2/6201-554

 

Податоци за комапнијата:

Назив: ДПТУ Гроуп Солутион ДООЕЛ
Седиште: Ул. Есенинова бр. 2в, Кисела Вода, Скопје
Матичен број: 7319061
ЕДБ: 4032018540057
Жиро Сметка: 210073190610158
Депонент банка: НЛБ Банка