За нас

Добродојдовте на Crafts.mk

Почитувани посетители, по подолг период на професионално работење во оваа професија како партнери, компаниите MsMedija и NewSite ја креираа оваа веб продавница за клиентите да можат полесно и побрзо да дојдат до услугите кои што ги нуди Crafts.mk.

На оваа веб страница можете да ги купите производите кои што се понудени или да си дизајнирате сопствен производ, кој што потоа би ни го испратиле, а ние би Ви го изработиле. Целата веб страница е направена на начин кој што на крајниот корисник му овозможува лесен и брз пристап до потребните информации, како и користење на понудените алатки за дизајнирање на сопствен производ. 

Во нашето долгогодишно искуство во оваа професија, секогаш се трудиме на крајниот корисник да му доставиме производ со врвен квалитет. Па поради тоа, изработката на производите е на највисоко ниво со користење на најнова технологија за изработка на материјалите. Доколку добиете неквалитен производ од наша страна, ние со задоволство по Ваш избор може комплетно да Ви ја вратиме платената сума или бесплатно да Ви изработиме нов производ.

Моментално, Crafts.mk работи само како интернет продавница, нема физичка локација и плаќање може да се направи преку онлајн системот на ХалкБанк АД Скопје или на фактура.